LEF

Op de Planken

Even voorstellen

Lef op de planken gebruikt haar 'roots' vanuit de zang, dans en theater om je uit je comfortzone te halen en daagt je uit om jezelf te laten zien!


"Jezelf durven laten zien" is de hoofdgedachte van waaruit Lef op de Planken is ontstaan. Het is niet een gedachte die alleen betrekking heeft op de planken, ofwel het podium, het heeft ook te maken met wie je bent en mag zijn. Uit ervaring weten we dat jezelf laten zien voor wie je bent niet altijd makkelijk is. Daar waar techniek binnen de podiumkunsten stopt, gaan wij dat stapje verder. Dit is wat ons uniek maakt.


Een gezonde en gebalanceerde dosis lef is wat wij iedere leerling van ons willen meegeven. Dit is dé belangrijkste basis waarvoor verschillende oefeningen worden ingezet vanuit de podiumkunsten om het beste uit de leerling te halen. We noemen dit een stukje karaktervorming. 


Lef heb je niet alleen nodig op de planken maar ook in het dagelijks leven, om het beste uit jezelf te halen en jezelf te laten zien. 


Anouk Altorf

Mijn naam is Anouk en met "Lef op de Planken" verzorg ik verschillende lessen of workshops binnen de podiumkunsten. Denk hierbij aan zang, dans, theater en performance. Al vele jaren ben ik zelf actief als artiest en voel ik mij als een vis in het water op het podium. Naast dat het podium mijn tweede 'thuis' is, heb ik een grote passie voor de ontwikkeling en karaktervorming van kids, jongeren en volwassenen. Voor mij betekent op de planken staan; lef hebben, niet alleen in zang, dans of theater maar vooral ook voor wie ik zelf ben. Mijn eigen ik. De combinatie van mijn twee grootste passies hebben als resultaat: Lef op de Planken!